Referencer:

Herunder findes et par eksempler på de kunder vi servicerer. Udover en beskrivelse af hvad vi har lavet for den enkelte kunde, vil der desuden være udtalelser fra den enkelte kunde om deres indtryk af det leverede arbejde, og af deres opfattelse af det generelle samarbejde med os.

 

BinzerCare ApS:
  Vi har haft et tæt samarbejde med BinzerCare siden virksomheden startede i år 2003. Virksomheden er et vikarbureau, og vores hovedopgave for denne kunde har været at bygge et webbaseret bookingsystem der i dag dækker alle aspekter af virksomhedens drift, inklusiv automatisk generering af løn af fakturering.

Vi har derudover leveret kundens hjemmeside baseret på vores CMS system - ContentCoordinator V2.0, der arbejder fuldt ud sammen med deres bookingsystem. Vi har også planlagt deres netværk og har leveret og opsat alt IT udstyr i virksomheden.

 
Citat fra direktør Birgitte Binzer
"
Jeg er ovenud tilfreds med min hjemmeside.
Jeg synes den er nem at administrere, og meget brugervenlig.
Det er dejligt at man løbende kan skrive på de artikler man planlægger at lægge ind, for derefter først at udgive dem, når de skal være synlige på hjemmesiden.
Jeg synes det er et indbydende og flot layout. Dejligt man kan placere billederne hvor på siden man synes de hører til."   
 

 Den-Tec ApS:

  Den-Tec er leverandør af udstyr til tandlægebranchen i Danmark. Vi har igennem en årrække arbejdet sammen med kunden på en lang række projekter, og har for nylig stået for udvikling af en helt ny designlinje for virksomheden. Vi har i denne sammenhæng udarbejdet designsheet til virksomheden, og har ud fra denne designet og trykket produktblade, marketingsmateriale, visitkort og brevpapir. Vi har derudover lavet en ny hjemmeside til virksomheden i vores CMS system - ContentCoordinator V2.0 og har opsat et bestillingssystem integreret i systemet.

Vi arbejder i øjeblikket sammen med kunden om at udvikle en række webbaserede systemer der skal forenkle kommunikationen mellem Den-Tec og deres kunder..

 
Citat fra direktør Claus Møller
"
Jeg er meget glad for forløbet med relancering af virksomheden. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Databasen FC om dette. Jeg har også fået Databasens nye CMS system, og jeg er overrasket over hvor nemt det er at bruge. I det hele taget er jeg meget meget tilfreds med brugervenligheden i de løsninger Databasen leverer."   
 

 Andre citater:

 

 
Citat
"
Jeg har prøvet mange CMS systemer, men jeg har aldrig prøvet et system så brugervenligt som ContentCoordinator V2.0. Jeg bruger det dagligt og det er intuativt og en fryd at arbejde med. Det bedste er at de gange jeg har haft ønsker og spørgsmål til systemet, har jeg fået en super service, og er blevet hjulpet med det samme."   
 


 
Citat
"
Vi har fået udarbejdet et produktionssystem af Databasen til registrering af samtaler med vores kunder. Vi har før brugt forskellige CRM systemer, og har aldrig før fundet noget vi kunne bruge. Det system vi har fået lavet af Databasen er brugervenligt, funktionelt og kræver minimal oplæring af vores medarbjedere. Selvom vi har fået bygge systemet fra bunden har det faktisk kostet mindre end flere af de færdige systemer vi har prøvet før"